Grillar

Kamado Joe

En Kamadogrill är inte som en vanlig grill. Med en Kamado Joe har du full kontroll över temperaturen, både på höga och låga temperaturer, vilket gör den till grillarnas Rolls Royse.
Dessutom med en Kamado, du kan även röka och använda den som en pizzaugn. Kamadogrillens kupolform och värmeisolering gör att du får en jämn värme som sprider sig i hela grillen. Det tillsammans med värmekontrollen gör att du behåller köttet saftigt, vilket är svårt med en enklare grill.

Masterbuilt

Med Masterbuilt egna GravityFed™ kolbehållare som smart är placerad på sidan av grillen har du plats för 10 kg kol eller 16 kg briketter vilket gör att du kan grilla i 12-15 timmar utan att behöva fylla på kol. Kolbehållaren är uppdelad i två sektioner med ett fack för att fylla på kol och ett separat fack där man tömmer behållaren, vilket gör att det blir enkelt och smidigt att tömma grillen på aska/ gammalt kol.

Bull

Angus-vagnen är en 76 cm 4-brännare rostfritt stål grill med infraröd bakbrännare. Denna grillvagn har plats att laga mat och bra förvaring för dina verktyg och propantank.Bull Outdoor Products Inc. gick in på Outddor Barbecue Island -marknaden för över 20 år sedan. Sedan dess har företaget uppnått stor spridning inom grill- och grillindustrin, med över 900 återförsäljare och distributörer för att distribuera sitt sortiment av grillprodukter.